Ще є цілих дві доби, щоби подати заяви на магістратуру.
🚀 Розкрий свій потенціал з магістратурою від кафедри соціології КПІ ім. Ігоря Сікорського!
Мрієш про кар’єру, де ти зможеш змінювати світ на краще? Кафедра соціології КПІ ім. Ігоря Сікорського запрошує тебе на магістерські програми, що відкриють перед тобою нові горизонти:
🎓“Врегулювання конфліктів та медіація” – стань експертом у вирішенні соціальних конфліктів, опануй новітні методики та зроби свій внесок у побудову мирного суспільства.
🎓“Аналітика соціальних даних” – занурся у світ Big Data, навчися розкривати таємниці соціальних мереж, прогнозувати тренди та впливати на громадську думку.
— Практична спрямованість: наші програми розроблені з урахуванням потреб ринку праці, ти отримаєш не лише знання, а й реальні навички.
— Викладачі-практики: тебе навчатимуть провідні фахівці у своїх галузях, які поділяться своїм досвідом та секретами професії.
— Сучасні технології: ти опануєш найновіші інструменти аналізу даних, навчишся працювати зі штучним інтелектом та відкритими джерелами інформації.
— Міжнародний досвід: ми співпрацюємо з провідними університетами Європи та світу, ти матимеш можливість навчатися у найкращих.
📅 Подача заяв:
01 – 22 серпня 2024 року. Здійснюється через електронний кабінет вступника:
📢 Умови вступу:
диплом бакалавра будь-якої спеціальності;
ЄФВВ: предметний тест з психології та соціології;
ЄВІ: тест загальної навчальної компетентності та іноземна мова.
🌐 Більше інформації в групі-телеграм:
📞 Контакти:
Телефон : (096) 592 64 93
E-mail: vstup.sociology@gmail.com